Cloud

Van hybride systemen, online desktops tot complete servers online. Laat u adviseren, wat in uw situatie het beste werkt.

Hybride systemen

Gedeeltelijk in de cloud werken en gedeeltelijk lokaal werken. Het beste van twee systemen gecombineerd.

Online Backup

Op computers, smart phones en tablets staan veel waardevolle bestanden. Het is raadzaam om hier een backup van te maken, om te voorkomen, dat deze bestanden kwijt raken. Dit is mogelijk met een externe harde schijf, maar nog eenvoudiger met online backup. Zo kan volledig geautomatiseerd elke dag een backup gemaakt worden zonder tussenkomst van de gebruiker.

Online Desktop

Altijd en overal toegang tot uw programma’s en bestanden. In het bedrijfsleven wordt er vaak thuis en onderweg gewerkt. Door gebruik van Online Desktop kunt u efficiënter werken. Voordelige online desktop met maatwerk en eigen bedrijfsapplicaties. Uw data staat altijd veilig met encryptie opgeslagen. De data van uw online desktop wordt dagelijks gebackupped en in een Nederlands datacentrum opgeslagen.

Uitproberen? Neem contact met mij op voor een gratis demo.

Uw serverpark online

Laat uw adviseren wat de voors en tegens zijn van cloud en / of lokaal werken. Hierbij worden onder andere zaken meegenomen als performance, kosten en veiligheid.

Microsoft 365

Maak gebruik van de vele voordelen van Microsoft 365. Uw mail of agenda eenvoudig delen met collega’s. Eenvoudig in te stellen op telefoon en computers.