laptop

IT-Beveiliging

Als je nu een klein bedrijf, of een grote multinational bent. Het is niet de vraag, of zich een beveiligingsramp gaat voordoen, maar wanneer. Onder andere malware, computer crashes, per ongeluk verwijderen, of overschrijven van bestanden, lekken in software of firewalls kunnen onaangename gevolgen hebben.

Laat uw pc’s en netwerk controleren voor een goed advies. Laat u door mij adviseren, hoe de beveiliging verbeterd kan worden.

Reparaties/ Storingen

Ik voer computerreparatie en reparatie van randapparatuur zelf uit en kan daardoor snel handelen in geval van storing. Ook andere storingen kan ik op afstand, of op uw eigen locatie oplossen.

Waarom een onderhoudscontract

Elk bedrijf is weer anders, daarom is geen enkel netwerk gelijk. Een goed advies hoe uw netwerk het beste kan worden ingericht, beveiligd en onderhouden, is dan ook erg belangrijk. Het is belangrijk, dat uw server en pc’s goed beschermd blijven en optimaal blijven werken, daarom beveel  ik een onderhoudscontract voor preventief onderhoud sterk aan.

Van Wijck ICT

Wilt u helemaal op uw computers, telefoons en netwerk kunnen rekenen en er zelf ook geen omkijken naar hebben? Dan is een goede samenwerking met een betrouwbare ICT-partner van groot belang. Laat uw netwerk beter inrichten. Uw pc’s efficiënter werken. Ik kan u helpen, beter bereikbaar te zijn en goedkoper te bellen. Veel storingen in uw huidige netwerk, of haperende gesprekken? Neem contact met mij op, voor een adviesgesprek.

Van Wijck ICT, uw partner in ICT, staat voor u klaar.